slijterij_banner3
Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

CONTACT INFORMATIE

OVERIGE INFORMATIE

btw-identificatienummer                               NL001238781B30                                                           KvK-nummer: 32001070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Wij accepteren ook VVV-kaarten.

Slijterij Overmars
 • Limoncello 32% € 18,95

  Een wit doorzichtige fles 0,5L met een stoere beugelsluiting

Slijterij Overmars uit Weesp heeft naast een grote verscheidenheid aan interessante dranken van over de hele wereld natuurlijk ook alle lokaal gestookte en gebrouwen dranken. Al deze artikelen zijn los verkrijgbaar maar ook in een fraaie geschenkverpakking.

Dranken uit Weesp

– Likeur van Overmars

– SINNIGE Kruidenbitter

– Anker Weesp distilleerderij

Likeur van OVERMARS een koffie-mokka likeur met veel smaak en karakter.

Wat is er nu lekkerder dan na een gezellige borrel-avond af te sluiten met een heerlijke bak koffie met daarbij een smaakvol koffie-mokka likeur uit  je eigen stad.
Leuk voor thuis bij uw eigen drank-collectie of om kado de geven, wij pakken het uiteraard mooi voor u in.
Kom langs en proef ‘Likeurtje van Overmars’
Alcoholpercentage 24%

Likeur van OVERMARS

In een karakteristiek fles met een foto van ons historisch pand per fles 50 cl                                   € 14,95 

Likeur van OVERMARS

In een fraai 5 cl flesje met een foto van ons historisch pand per flesje                                                € 2,95 

Likeur van OVERMARS in een geschenkverpakking met 2 glaasjes

Een compacte stoere geschenkverpakking van bruin/geel karton

Inhoud: 2 likeurglaasjes met een 50cl  Likeur van OVERMARS fles                                                    € 17,95 

CONTACTINFORMATIE Slijterij Overmars Papelaan 24 C 1382 RM Weesp

Slijterij Overmars Papelaan 24 C 1382 RM Weesp Telefoon: 0294-412137 Mobiel: 06-53790942 Email: slijterijovermars@chello.nl

Slijterij Overmars
Hoogstraat 22 B
1381 VT Weesp

BIERMERKEN VAN BIERBROUWERIJ WISPE

Bier is een natuurproduct. Bij Wispe brouwen ze sinds 2009 de meest pure bieren van de beste kwaliteit. Ontdek ze hier en vind welke Wispe bij jou past.

 • Wispe Blond € 2,30

  Blond bier met 6% alcohol. Met de Wispe Blond proef je de eigenwijze smaak van ambachtelijk bier.

 • Wispe India Pale Ale € 2,30

  Dit bier is uit de Brouwlab serie is donkergoud van kleur met een grote witte schuimkraag. De hoparoma’s doen denken aan citrus en tropisch fruit. Een verfrissend bier met een ronde bitterheid als afdronk.

 • Wispe Tripel € 2,30

  De Wispe Tripel is een zwaarder, bovengistend bier (7% alc.). Aan de Tripel wordt haver, tarwe- en gerstemout toegevoegd. Een combinatie van fruitige en kruidige accenten geven de Tripel een aangenaam verfrissende smaak.

 • Wispe Wit € 2,35

  De Wispe Wit is een licht kruidig bier (5,4% alc.). Door het gebruik van koriander, sinaasappel-schillenen en vlierbesbloesem krijgt het de kenmerkende citrusachtige en frisse smaak. De Wit is een viergranen bier gebrouwen met tarwe, spelt, haver en rogge.

 • Wispe Porter € 2,50

  Bij het brouwen van deze porter is 12,5 kilo van oorsprong Weesper Van Houten cacao gebruikt. Het resultaat is een donker bier met een volle gebrande smaak en tonen van chocolade. Dit bier bevat 6,3% alcohol.

 • Wispe Glas € 4,95

  De overheerlijke bieren van van Wispe drinken natuurlijk het lekkerst met een bijpassend glas. Wij verkopen daarom de enige echte Wispe glazen in de vorm van een bokaal of beker.

 • Wispe 0,5% IPA € 2,20

  Wispe 0,5% wordt gepresenteerd als een bier met een hoppig en fris karakter. Het is de alcoholarme variant op de populaire Wispe IPA.

Sinnige Weesperkruiden drank. Een “vondst” van Slijterij Overmars Weesp

Een eigenzinnige half zoete kruiden-drank (24% alc.) uit Weesp in oud Hollandse bruin stenen kruik met een afbeelding van de oude RK kerk met spits. Nu ook leverbaar in een wit stenen kruik met rode opdruk.

Stokerij ANKER Weesp

In 2020 opent Stokerij ANKER WEESP een stokerij op een prachtige locatie, de Laurentiuskerk in het centrum van Weesp. In samenwerking met het Weesper biermerk Wispe wordt daar heel iets bijzonders neegezet: onze eigen stokerij

Weesp Gin

Weesp Gin is dus een bijzondere gin, geheel gestookt met 17de-eeuwse kruiden. In de gin zitten de mooiste jeneverbessen, de beste Ceylonkaneel, zoethout, sinaasappelschil, Nederlandse kamillebloemen en vioolwortel. De gin heeft een uitgesproken kaneelsmaak en een droge afdronk. De jeneverbes is duidelijk waarneembaar en combineert uitstekend met de kaneel. De zoete tonen worden gevonden door de toevoeging van sinaasappel en zoethout. Met een alcoholpercentage van 45 procent is de gin krachtig te noemen.

Weesp Gin is uitermate geschikt voor een kruidige Gin-Tonic. De kaneelsmaak gaat erg goed met de bitterheid van een tonic samen.

Er zijn 2 Weesp Gin produkten te koop t.w.

 • Weesp Gin 45% € 11,50

  Flesje van 200ml

 • Weesp Gin 45% € 28,50

  Fles van 500ml

WEESPERMOPPENLIKEUR

Weespermoppenlikeur. De eerste in zijn soort. Geboren in Weesp: en dus een echte weespermop

Ingrediënten
Wat je in de likeur proeft is een uitgebalanceerde keuze van de ingrediënten die ambachtelijke bakkers ook gebruiken voor hun wereldberoemde Weespermoppen. Uiteraard natuurlijk. Het alcoholpercentage is 30 procent. Dat geeft deze likeur een lekkere boost. Verder zit er rietsuiker in, wat een lekkere karamelachtige smaak geeft.

Amandel
Het belangrijkste en moeilijkste ingrediënt is de essence van bittere amandel. Deze amandel wordt ook gebruikt in het speciale amandelspijs dat voor Weespermoppen te krijgen is.
Ook proef je citroen. Een smaak die is gemaakt door biologische citroenen op alcohol te laten trekken. Het laatste ingrediënt is populierenknop: een fijne smaak die wordt verkregen door het trekken van knoppen van populieren in alcohol. Dit bindt de smaak van amandel en de citroen aan elkaar.

Er zijn 2 Weespermoppen produkten te koop t.w.

 • Weespermoppenlikeur 30% € 10,50

  Flesje van 200ml

 • Weespermoppenlikeur 30% € 18,50

  Fles van 500ml

Anker Weesp Jenever

Kenners noemen de smaak ‘rond, overweldigend en zacht’ en proeven een ‘warme zoettoon met een vleugje fruit.’ Of: ‘het is meer een whisky dan een jenever.’ Dit is een bijzondere jenever dus, die daarmee ook duurder is dan de concurrenten. Dat komt door het gebruik van de beste Nederlandse granen als ingrediënt en de tijdrovende productie is er een kleine productie. Anker Weesp jenever is dus niet ‘versneden’ met andere (industriële) alcohol. Dat is tegen onze principes. Dit is 100 procent moutwijn, gewonnen uit het graanbeslag.

Er zijn 3 Anker Weesp Jenever produkten te koop t.w.

 • ANKER Weesp Jenever 40,2% € 11,50

  Flesje van 200ml

 • ANKER Weesp Jenever 40,2% € 25,95

  fles van 500 ml

 • Glas Anker Weesp € 5,95

  Glas van 4 ml

(Weesper)Cadeau artikelen en Geschenkverpakkingen

Drank blijft een geliefd geschenk. Een goede fles rode of witte wijn, feestelijke bubbels of een mooie fles port maakt je een relatie of medewerker gegarandeerd blij. Wij hebben een ruime keuze aan wijnkistjes, bier- en drankparketten. U kunt ook zelf u eigen wijn- of drankgeschenk samenstellen. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.

Ook hebben wij van de dranken uit Weesp een aantal pakketten samengesteld van onze dranken. Zo is er al leuk Wispe-pakket met 3 verschillende bieren voor € 7,50. En is er een Anker-pakketje (jenever en weespermoppen likeur) voor vanaf € 11,00. Maar u kunt ook met deze producten zelf een pakket samenstellen.