pexels-photo-1267359
Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

slijterij Overmars

Hoogstraat 22 B

1381 VT Weesp

Overige informatie

btw-identificatienummer                                                  (btw-id)  NL001238781B30                                         KvK-nummer: 32001070                                             IBAN: NL93ABNA 0484963481

 

CONTACTINFORMATIE

OVERIGE INFORMATIE

Slijterij Overmars

CONTACT & VERZENDEN

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier. 

Omdat wij een beperkte ruimte hebben, hanteren wij een relatief kleine voorraad. Wij kunnen echter zeer veel dranken leveren, ook veel exclusieve  binnen 1 tot 2 weken tegen scherpe koncurerende prijzen leveren. Mocht u iets niet kunnen vinden op onze website, laat het ons gerust even weten per email slijterijovermars@chello.nl  of per telefoon op 0294-412137 of 0653790942

Wij leveren door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Bij een bestelling van boven de € 150.00, op één afleveradres tot een gewicht van 23 kg per pakket worden geen bezorgkosten doorberekend.  Onder dit bedrag rekenen wij € 6,95 bezorgkosten. Bij bestellingen groter dan 23 kilo wordt voor ieder pakket € 6,95 verzendkosten berekend. Standaard verzenden wij via PostNL.

In de directe omgeving van Weesp(Muiden, Nigtevecht, Driemond, Kortehoef, Bussum en Ankeveen) leveren wij uit met onze eigen besteldienst.

Indien de bestelling niet via onze eigen bezorgdienst verloopt ontvangt u van ons per mail een track en trace-link.  De factuur sturen wij per email.  

Geborgde werkwijze volgens de nieuwe alcoholwet 2021

29-08-2023

Dit document is actueel en kan op elk moment worden opgevraagd. Het document wordt ten minste één keer per jaar geactualiseerd (n.a.v. een evaluatie) en bij iedere wijziging van de situatie

Vanaf 1 juni 2021 ging de nieuwe alcoholwet in waardoor wij genoodzaakt zijn om diverse maatregelen te nemen op het gebied van de leeftijdsverificatie. 

Deze maatregelen zorgen ervoor dat de verkoop van alcoholhoudende dranken aan personen onder de 18 jaar niet meer mogelijk is. Alle verkopers van alcohol dienen met ingang van de nieuwe wet te voldoen aan bepaalde voorwaarden. 

Één van deze voorwaarden is dat er een leeftijd check op iedere zending komt die wij aan onze vervoerder PostNL aanbieden. 

Het in ontvangst nemen van uw pakket zal dan altijd geverifieerd worden aan de hand van uw ID bewijs. Slijterij Overmars doet er alles aan om te voldoen aan deze wetgeving en hebben daarom een geborgde werkwijze opgezet die wij hieronder aan u toelichten.

Leeftijdscontrole bij bestellen:

Op de site word middels NIX18 al aangegeven dat je niet mag kopen als je onder de 18jaar bent.

Als je bij het afrekenen komt, dan moet je zelfs accorderen om verder te kunnen gaan.

De leeftijd word uiteindelijk aan de deur gecontroleerd middels ID. Mocht je jonger zijn, dan word de bestelling niet afgegeven. Gemaakte kosten zullen in dat geval bij u in rekening worden gebracht.

Leeftijdscontrole bij aflevering:

Zodra wij uw bestelling verzenden, maken wij gebruik van een legitimatieplicht. Dat betekent dat als het pakket bij u wordt aangeboden u zich zal moeten legitimeren aan de bezorger. Dit om te checken of de ontvanger wel 18 jaar of ouder is. Ook bij het afhalen van uw bestelling bij een afhaalpunt zal u zich moeten legitimeren. Zorg daarom dat u altijd een legitimatiebewijs bij u heeft bij het afhalen van uw pakket. 

Dit doen we in samenwerking met Post nl.

Als u zelf niet aanwezig bent

Het kan natuurlijk zijn dat niet u, maar iemand anders uw bestelling in ontvangst neemt. Dit kan alleen als de andere persoon zelf 18+ is en dit aan de hand van een geldig legitimatiebewijs kan aantonen. Op dat moment zal de bezorger zijn/haar gegevens vastleggen. Indien er niemand aanwezig is van 18+, mag het pakket niet worden overhandigd.

Levering bij de buren en neerzet toestemming

Helaas is het per 1 juli 2021 wettelijk niet toegestaan pakketten met alcohol bevattende drank bij de buren af te leveren en kan er ook géén neerzet toestemming meer worden gegeven. Vooralsnog vindt ook geen aflevering bij een pakketshop plaats. Bij een niet thuis levering zal de bezorger één 2e bezorgpoging ondernemen, hierna gaat uw bestelling retour naar ons.

Werkwijze en verpakking voorwaarden:

Onze werkwijze is bekend bij al onze medewerkers en onze dozen zijn voorzien van de teksten ‘Legitimatie verplicht’ en ook het Nix logo is aanwezig op de verzendverpakking zodat dit nog beter zichtbaar is voor zowel de bezorger als de ontvanger. Deze werkwijze is ook bekend bij mijn medewerkers.

Controle van de Geborgde werkwijze:

Wij zijn verplicht om onze geborgde werkwijze eenmaal per jaar te onderzoeken op geldende verplichtingen en eventueel geconstateerde tekortkomingen. Dit zal jaarlijks plaatsvinden. Wij laten 1 keer per jaar een testaankoop door een minderjarige uitvoeren en controleren of de pakket dienst (PostNL) zich houd aan de werk instructie. ’Wanneer blijkt dat er tekortkomingen worden bevonden tijdens dit onderzoek, zullen deze met passende maatregelen worden gecorrigeerd.

Hartelijk dank voor uw begrip en mocht u naar aanleiding van onze werkwijze nog verbeterpunten hebben, dan horen wij deze graag via slijterijovermars@chello.nl  Wij van Slijterij Overmars doen er alles aan om met deze geborgde werkwijze de maatschappelijke verantwoordelijkheid omtrent alcoholgebruik te stimuleren. 

Verantwoord Alcohol gebruik

Wij staan ervoor dat het alcoholgebruik van minderjarigen tot een minimum wordt teruggedrongen. Wij verkopen geen alcohol aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

Meer weten over verantwoordelijk alcoholgebruik?

www.nix18.nl
www.STIVA.nl

Betaling

Via een bankoverschrijving, cash of  via een Tikkie. Nadat wij het factuurbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd of kan deze afgehaald worden.                                                                     
 
Betaling via Tikkie
Wij sturen u een Tikkie. Het maakt niet uit bij welke bank u zit. Iedereen met een Nederlandse betaalrekening en een 06-nummer kan Tikkie gebruiken. Je hoeft de Tikkie app niet te downloaden. Wel zo makkelijk. Voor beide partijen. Vergeet daarom niet uw mobiel nummer te vermelden.