slijterij_banner4
Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Papelaan 24 C
1382 RM Weesp

OVERIGE INFORMATIE

btw-identificatienummer                                          (btw-id) NL001238781B30
KvK-nummer: 32001070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Wij accepteren ook VVV-kaarten.

Slijterij Overmars

ASSORTIMENT

Slijterij Overmars is trots op haar uitgebreide assortiment, vooral onze whisky-, jenever- en ginselectie. Maar ook voor speciale bieren en bijzondere wijnen kunt ​u bij ons uitstekend terecht!

BINNENLANDS GEDISTILLEERD

Nederland kent een keur aan heerlijke jenevers en andere sterke dranken. Bij Slijterij Overmars vindt u de meest courante en de wat minder bekende binnenlands gedistilleerde dranken. Heeft u bijvoorbeeld al eens Nederlandse Gin geproefd? Dit is uw kans! En tegen opvallend betaalbare prijzen bovendien.

BUITENLANDS GEDISTILLEERD

De bijzondere selectie buitenlands gedistilleerd in onze slijterij gaat van de betere whisky’s tot de lekkerste likeuren. Maar wij raden u liever aan om langs te komen. Heeft u een speciaal product dat u wilt bestellen? Neem contact met ons op en wij zoeken voor u uit of uw favoriet te bestellen is.

BIJZONDERE SOORTEN BIER VOOR DE ECHTE LIEFHEBBER

Uiteraard hebben wij ook bier. Als slijterij bieden wij u een exclusieve selectie speciale bieren. Zoek u juist speciale bieren uit Nederland? Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende bieren op de markt en bij Slijterij Overmars vindt u een toonaangevende dwarsdoorsnede van het huidige aanbod. Ook voor de liefhebber hebben wij een ruime keuze speciaal bieren…