Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Wodka GREY GOOSE 70 cl

Prijs per fles € 37,95 incl. B.T.W.


Het verhaal achter de flessen van Grey Goose

De wodka van Grey Goose vervaardigt men in de Cognacstreek in Frankrijk. Dit gebied is de thuisbasis van vele grote merken in op het gebied van zowel wijnen als gedistilleerd. Het merk is opgericht door de Amerikaanse zakenman Sidney Frank die hierbij hulp kreeg van François Thibault, een Fransman die als keldermeester in de cognacindustrie werkte voordat het duo elkaar leerde kennen. Het idee achter het merk ontstond midden in de jaren negentig van de vorige eeuw. De wodka van die tijd leek volgens Sidney Frank teveel op elkaar, waarbij er geen duidelijk onderscheid zichtbaar was tussen de verschillende varianten. Hij wilde hier verandering in brengen en klopte aan bij François Thibault.

Samen besloot dit duo te breken met tradities en een wodka te ontwikkelen die puur vakmanschap ademde. De inspiratie hiervoor vloeide deels ook voort uit de roemrijke geschiedenis van de Cognacstreek. In deze streek staat men als geen ander bekend om de productie van voortreffelijke dranken, waarbij de gekozen ingrediënten een doorslaggevende rol spelen. Het duo wilde ditzelfde bereiken, maar dan op het gebied van wodka. Dit alles tezamen leidde tot de productie van Grey Goose Vodka, wat hedendaags als één van de meest geliefde wodka’s wordt gezien. François Thibault is de drijvende kracht achter het merk, wat voor een groot deel te wijten is aan zijn achtergrond in de cognacindustrie. Hij is opgeleid tot keldermeester, wat inhoudt dat hij in staat is om het hele productieproces te overzien. Het was uiteindelijk aan hem om een wodka te creëren die vol karakter en smaak zit.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: