Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

The Glennrothes 70cl Select reserve

Prijs per fles € 44,50 incl. B.T.W.

Afbeeldingsresultaten voor glenn rothes

The Glenrothes distillery

The Glenrothes is een prijs winnende Speyside Single Malt whisky van uitstekende kwaliteit en komt uit het stadje Rothes in Speyside – Het Whisky hart van Schotland.
The Glenrothes produceert sinds 1879 Speyside Single Malt Whisky. Elke Single Malt die gemaakt is, is uniek. De leeftijd en het jaar waarin de whisky gedistilleerd is geven de whisky de specifieke smaak en het karakter.
Hier bij The Glenrothes geloven we in volwassenheid, niet in leeftijd. Onze Master Whisky Maker Gordon Motion selecteert de beste vaten die het hoogtepunt van volwassenheid hebben bereikt en daarmee het meeste karakter hebben.
Deze whisky’s zijn gebotteld in onze unieke en iconische ronde flessen, gebaseerd op de klassieke samplefles van de distilleerderij. Elke fles bevat Gorden’s handtekening om de authenticiteit en kwaliteit te bevestigen.

Select Reserve

Glenrothes Select Reserve is de nieuwe botteling van de Glenrothes. De Select Reserve malt whisky is gestookt in non-vintage vaten, waar zo’n twee jaar van zorgvuldig proeven en selecteren aan vooraf gegaan is. Uiteraard heeft deze whisky een neus waar u nog lang plezier van zult hebben, deze bestaat namelijk uit aroma’s van sappige pruim, sinaasappelrasp, brioche en calvados. Nadat uw neus is verwend wordt nu uw tong en gehemelte verwend door heerlijke aroma’s van romige vanille, sukade en gemengde noten die voorzichtig worden aangevuld door een frisse wending met een goede diepte van smaken. De afdronk is licht kruidig, noot- en sinaasappelachtig.. Een heerlijk genot en zeker de moeite waard!

De Select Reserve is een whisky die zowel voor als na het eten kan worden gedronken. Hij heeft evenveel verkwikkende, verfrissende aroma’s als ontspannende en kalmerende. Dit is misschiende belichaming van de Glenrothesfilosofie: rijpheid is belangrijker dan leeftijd. De lancering werd gezien als dapper, omdat de meeste single malts werden verkocht met een leeftijdsaanduiding. Ongeacht de leeftijd van zijn bestanddelen heeft de Select Reserve altijd hetzelfde Glenrotheskarakter. Hij heeft de natuurlijke kleur en is minimaal gefilterd, om zo veel mogelijk smaak te behouden. Hij combineert goed met de zuivere tonen van Miles Davis, Freddie Freeloader of Summertime. Of ga voor Art Peppers, uiteraard ook een fantastische keuze!

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: