Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

NIEUW Sinzero wijn – de beste alcoholvrije wijnen alc. 0,5%

De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat verkrijgbaar is onder Alchohol vrije wijn. Het bevat minder dan 0.5% alcholol en bevat ook zeer weining caloriën (tussen de 20-32 kcal per 100 ml)  In tegenstelling tot het laten verdampen van wijn waarbij de wijn naast alcohol ook aroma’s verliezen worden de Sinzero wijnen gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt.

De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele ‘vinificatie’ worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma’s, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma’s weer worden toegevoegd aan het vocht. Informatie over SSC de-alcholisatie vindt u op: https://www.conetech.com/pages/process_SCCprocess.html. Hier staat ook een korte video die SSC goed uitlegt.

Wij hebben van Sinzero de rode wijn gemaakt van Cabernet Sauvignon, de witte wijn gemaakt van Chardonnay en een hele prettig bubbel welke ook is gemaakt van Chardonnay.

 • 2018 Sinzero Cabernet Sauvignon Reserva

    8,95

  Deze Sinzero Cabernet Sauvignon is gemaakt met druiven geoogst uit de wijngaarden in Chili uiot de Maipo vallei. De druiven in de rode Sinzero hebben 4 maanden rijping gehad in frans eiken vaten. In het glas is de Sinzero sprankelend robijnrood met in de neus tonen zwarte bes, rode kersen en een vleugje vanille. In de mond is wijn fruitig en zacht met prettig zuren.

  De Sinzero Cabernet Sauvignon is een lekkere alcoholvrije wijn. Een bewuste – en met slechts 32 kcal per 100 ml – ook een verantwoorde keuze. Wij hebben vele alcohol vrije wijnen geprobeerd en eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de meesten wat ons betreft (nog) niet het predicaat Wijn mogen verdienen. De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat momenteel verkrijgbaar onder de alcohol vrije wijnen en wordt gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt.

  2019 Sinzero Chardonnay

 •  8,95

  Deze Sinzero Chardonnay is gemaakt met druiven geoogst uit de wijngaarden in Chili uitt de Maipo vallei. In het glas heeft de witte Sinzero Chardonnay alcoholvrij een frisse lichte strogele kleur met in de neus de typische chardonnay tonen zoals perzik en een vleugje groen appel. In de mond heeft het fruitige smaken en een verrassend evenwichtige zuurgraad. De Sinzero Chardonnay is een uitstekende begeleider van schol, schar, kabeljauw, zeevruchten of bij een frisse salade. De ideale serveer temperatuur is 8-10 ° C en eenmaal geopend dient u de wijn koel te bewaren en te consumeren in 2 dagen.

  De Sinzero Chardonnay is een lekkere alcoholvrije wijn. Een bewuste – en met slechts 20 kcal per 100 ml – ook een verantwoorde keuze. Wij hebben vele alcohol vrije wijnen geprobeerd en eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de meesten wat ons betreft (nog) niet het predicaat Wijn mogen verdienen. De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat momenteel verkrijgbaar onder de alcohol vrije wijnen en wordt gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technology (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindten.

 • Sinzero Spumante Brut

  €10,95

  Deze Sinzero Sparkling Brut Espumante is gemaakt met 100% chardonnay druiven geoogst uit de wijngaarden in Chili uitt de Maipo vallei. In het glas heeft de witte Sinzero Brut Spumante Alcoholvrij een mooie lichte kleur met gouden schakering. In de neus frisse tonen van banaan, perziken en limoen. In de mond heeft deze alcoholvrije bubbel een zeer goede balans en prettige verfijnde bubbelen. Een aanrader als (alcoholvrij) aperitief en zeker lekker bij een salade, zeevruchten en oosters eten. De ideale serveer temperatuur is 6-8 ° C en eenmaal geopend dient u de wijn koel te bewaren en te consumeren in 2 dagen. De Sinzero Brut Espumante is een lekkere alcoholvrije wijn. Een bewuste – en met slechts 12 kcal per 100 ml – ook een verantwoorde keuze.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: