Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Sheridan likeur 50 cl

Prijs per fles 50 cl € 14,90 incl. B.T.W.

Een topkwaliteit likeur die voor het eerst het daglicht zag in 1994 in Dublin. De unieke botteling die bestaat uit 2 delen is typerend voor Sheridan’s koffielikeur; met aan de linkerkant een witte likeur gemaakt van witte melkchocolade en aan de rechterkant een zwarte likeur gemaakt van koffie en whisky smaken die samen een heerlijke combinatie vormen. Samengevoegd levert het een ware smaakexplosie op die heerlijk wordt afgerond met een chocolade/noten finish.

Kan het beste gedronken worden in een zogenaamd Iowball glass, door de verschillende eigenschappen van de likeuren zou de witte likeur elegant bovenop de zwarte likeur moeten drijven.

Van de vele koffie- en roomlikeuren is Irish Sheridan’s het meest herkenbaar dankzij een ongewone fles. Het bestaat uit twee naast elkaar gelegen containers van verschillend volume, onderling verbonden en afgesloten met een gemeenschappelijke dispenser met twee openingen van verschillende kaliber. Een pot is gevuld met romige vanille-likeur, die een melkachtige kleur heeft, de tweede pot is gevuld met een rijke bruine chocolade en koffielikeur. Als onderdeel van de drank, die in feite een cocktail is, zijn er Ierse whisky, room, suiker, koffie, chocolade, water en natuurlijke smaken. “Sheridan” wordt beschouwd als een zoete elite alcohol, zijn kracht is 15, 5%. De tweede, jongere, versie van de drank bevat alcoholische drank van wilde bessen – ze vervingen de chocolade- en koffiecomponent. Ondanks het feit dat fabrikanten inspanningen hebben geleverd om ervoor te zorgen dat consumenten gemakkelijk een glas kunnen vullen met alcoholische drank, en beide delen van de drank in de juiste verhouding (1 deel romig, 2 delen chocolade) kunnen gieten, zijn velen bang om de verhoudingen te doorbreken. De vraag “Hoe Sheridan-likeur te drinken?” Zorgen veel mensen minder voor dan de vraag “Hoe te schenken?”. Om likeur te proeven, moet u de antwoorden op beide vragen weten.

Basisregels

Als u de smaak van het drankje goed wilt beoordelen en de regels van de etiquette niet schendt, moet u de regels kennen voor het gebruik ervan.

  • “Sheridan” is het lekkerst als de temperatuur dicht bij kamertemperatuur (22 graden) ligt.
  • Drink Ierse likeur van likeurglazen met een inhoud van 40-60 ml. Het is belangrijk dat ze transparant zijn.
  • “Sheridan” is een digestief. Serveer het na een maaltijd met een verscheidenheid aan desserts.
  • Drank kan worden toegevoegd aan thee of koffie, gemengd met andere alcoholische en sommige niet-alcoholische dranken. Het wordt goed onthuld in verschillende cocktails. Het is alleen belangrijk om dat te begrijpen in de samenstelling van “Sheridan” – natuurlijke crème. Meng het met vruchtensappen niet. Het is onwenselijk om frisdrank te gebruiken.

De houdbaarheid van drank na het openen van een fles is klein – 6 maanden. In de gekurkte vorm wordt het 3 keer meer opgeslagen.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: