Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

CORFU MASTICHA MAZTIKA 70 cl

Prijs per fles € 10,99 incl. B.T.W.
Buiten Griekenland was er weinig bekend over de mysterieuze Mastiha boom. De Mastiha boom groeit in het Middellandse-Zeegebied, maar – geloof het of niet – alleen de bomen op het eiland Chios producren de hars, waaruit de legendarische mastiek Spice wordt verkregen.
Maztika een unieke nieuwe likeur gemaakt van Mastiha uitsluitend uit Griekenland en beschikbaar voor alle mensen die graag een cocktail nuttigen of een mooie zip van het Skinos drankje na het diner is waarschijnlijk de beste traktatie die je kunt hebben.De heldere spirituose wordt geleverd in een stevige fles waarvan het matglas ontwerp is voorzien van een helder venster waardoor je het woord Skinos aan de binnenkant van de achterkant van de fles kunt zien.
Skinos wordt gemaakt van de aromatische hars, gewonnen uit Mastiha, of mastiek, uitlsuitend bomen op het eiland Chios. Skinos is de oude naam voor Mastiha. Het woord Skinos is de oude naam voor Mastiha. Skinos likeur is bloemig en delicaat zoet. Zijn verschijning is vergelijkbaar met Ouzo, maar het smaakt niets te vergeli
Mastiha kan worden bewaard in de diepvries en ijskoud gedronken worden, in een shot glas met een mandarijn wig of gemengd in een cocktail. Mastiha is het best langzaam genoten en geproefd. De Mastiha boom een lid van de pistache familie en de Latijnse naam is pistache lentiscus. Hoewel de Mastiha boom groeit in het Middellandse-Zeegebied, alleen de bomen in het zuiden van Chios huilen de hars waaruit de mastiek, of masticha, kruiden wordt verkregen.
De mastiekgom wordt geproduceerd door een cooeperatie van middeleeuwse dorpjes in het zuiden van Chios. De exclusiviteit van het mastiekgom bron heeft geleid tot bescherming van de Europese Unie van de productie van het kruid in Chios een beschermde oorsprongsbenaming (BOB) en een beschermde geografische aanduiding (BGA) naam.
Het kan ijskoud worden gedronken of op kamertemperatuur

 

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: