Kever Genever lanceert: Kever 0.0%
Wat te drinken als je bewust een avondje niet drinkt?
In 2016 is er een artikel geplaatst over Kever Genever, het eigenzinnige Amsterdamse jenevermerk in blik. Het merk wil uitgroeien tot het meest innovatieve jenevermerk van de Lage Landen. Een eerste stap in die richting is de introductie van de Kever 0.0%. Een jenever maar dan zonder alcohol en dus passend binnen de trand van bewust alcoholgebruik.
KEVER 0.0%
Is de allereerste jenever-stijl 0.0%. Het product heeft de kenmerkende lichtgranige en jeneverbestonen van een kwaliteitsjenever. Verder wordt gebruik gemaakt van distillaten zoals dennen en citrus en ten slotte rode peper voor een tintelende kick. De graanalcohol heeft plaatsgemaakt voor gedistilleerd water. Je in de mix met tonic en een schijfje grapefruit. Kever 0.0% geeft antwoord op; wat te drinken als je niet drinkt?
Meer mocktails, minder katers
De groei en aandacht voor deze laag- of non-alcoholische alternatieven zijn de laatste twee jaar enorm toegenomen. De hype rond ‘Dry January’ was nog nooit zo groot. Kever Genever heeft ambitie en wil nationaal en internationaal een stempel drukken op de jenevermarkt. Kever komt daarom met een innovatief product voor ieder drinkmoment: het cocktail-, kopstoot-, 0.0-moment en ga maar door.
OVER KEVER GENEVER
Kever Genever is een Amsterdams Jenevermerk dat in 2015 opgericht door vier vrienden, zij hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie in Zweden: Ruben Wolvekamp (27), Sebastian Kolstee (29), Leonard Crijns (30) en Benedict Frauen (27). Het merk richt zich op twintigers en dertigers die opzoek zijn naar producten met een identiteit en lokale herkomst. Hierbij is de ervaring van groot belang en gaat het om kwaliteit in plaats van kwantiteit.
Website: Kever Genever