Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Grappa Francoli Barolo Cask Finishes 50 cl

Prijs per fles € 41,50 incl. B.T.W.

Luigi Francoli Bourbon Cask Finish is een speciale, bruin gekleurde grappa. Een die onderdeel maakt uit een speciale reeks waarvan elk op een ander soort vat heeft mogen rijpen. De naam invecchiata wil zeggen dat hij maximaal 18 maanden heeft mogen rijpen. Vervolgens heeft deze grappa nog eens een finish gekregen op bourbon vaten. Dit geeft hem duidelijke tonen van mout en zoete karamel met vanille. Opgevolgd door gedroogd fruit en hout tonen. Zijn smaak deelt veel van dezelfde tonen maar dan diepgaander opgevolgd door een bourbon afdronk. Deze grappa heeft een alcoholpercentage van 40%

Francoli Grappa

Sinds 1875 hebben vier generaties Francoli hun kennis van grappa productie doorgegeven en ontwikkeld. Francoli is de eerste klimaatneutrale distilleerderij ter wereld. Door traditioneel vakmanschap te combineren met moderne technologieën, staat Francoli wereldwijd bekend als producent van de meest verfijnde Italiaanse grappa’s.

Familietraditie

Met de collectie van ‘Le Origini’ toont Luigi Francoli de oorsprong en verfijning van grappa. De Francoli familietraditie van liefde, zorg en kennis van grappa komt tot uiting in deze fraaie collectie. De zes grappa’s in het assortiment ‘Le Origini’ hebben ieder een unieke smaak en eigen verhaal:

  • De drie blanke grappa’s hebben de naam en smaak van de druivensoort waar ze uit gestookt zijn: te weten de stevige Nebbiolo, de frisse Chardonnay en kruidige Moscato.
  • De drie amberkleurige grappa’s Riserva 3 anni, Riserva 5 anni en Barrique del Limousin danken hun warme gloed en elegante houttonen aan rijping in eiken vaten uit de Franse Limousin en Allier.

Bezoekje waard

Distillerie Francoli te Ghemme, ten zo’n 50 km noordwesten van Milaan, is op afspraak te bezichtigen.

Website: https://www.francoli.it/

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: