Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Gin Brockmans 70 cl

Prijs per fles € 34,95 incl. B.T.W.

OMSCHRIJVING

Brockmans is opgericht door Niel Everitt en Bob Fowkes. Samen hebben zij meer dan 60 jaar ervaring in de drankenindustrie en enorm veel kennis over het destilleren van gin. Het doel van de ontwikkelaars was: ‘een gin te maken die zo soepel en sensueel is dat je hem netjes over het ijs wilt drinken’. Het is dan ook niet verrassend dat Brockmans een enorme aanhang van trouwe fans heeft in meer dan 30 landen. De gin is geliefd bij zowel gin-drinkers als niet gin-drinkers.

De fles is gemaakt van zwart glas en is bedekt met meerdere details. De onderste helft van de fles is versierd met een ruitjespatroon en op de bovenkant is een zegel van reliëf aangebracht. Het logo is zwart met lichtrode accenten. Op het label maakt de tekst  “Intensely Smooth Premium Gin’ ons nogmaals duidelijk wat deze gin te bieden heeft. De donkere look van de fles past perfect bij het smaakprofiel van donkere bessen.

De Botanicals van deze gin worden in graanalcohol te week gelegd, hierdoor geven zij hun oliën en aroma’s af aan deze basisalcohol. Voor de destillatie wordt gebruik gemaakt van een 100 jaar oude koperen ketel. Het resultaat is een unieke combinatie van kruidige en zoete toetsen. Brockmans is net even anders dan de andere gins op de markt. Wanneer men de fles opent, komt de geur van braambessen je tegemoet. De droge en fruitige toets is afkomstig van de blauwe bessen uit Europa. De Cassia schors en zoethout komen uit China. De schil van citroen en sinaasappel worden samen met amandel geïmporteerd uit Spanje. De engelwortel is afkomstig van onze zuiderburen en de iriswortel komt uit het prachtige Italië. De aanwezigheid van verschillende bessen merk je duidelijk bij het openen van de fles. De florale tinten zijn direct merkbaar in deze zachte, uitgebalanceerde gin met fijne afdronk. Brockmans gin heeft een alcoholpercentage van 40%. Deze soepele gin wordt perfect geserveerd met Fever-Tree Lemon Tonic. Garneer het geheel met een wig van sinaasappel en twee bosbessen.

 

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: