Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Alcoholvrij Le Petit Chavin Merlot 0% 75 cl

Prijs per fles € 4,99 incl. B.T.W.

Rood | Frankrijk | 0.75 L | N.v.t. | Doos 6 stuks

Proefnotitie

Deze frisse alcoholvrije wijn heeft in de geur aroma’s van rood fruit, zoals bessen en aardbeien.

Wijn & Spijs

Geniet van deze fruitige wijn als aperitief of drink hem bij kalfs -en varkensvlees en kazen.

Overige informatie

Deze wijn is op een natuurlijke manier gemaakt waarna de alcohol aan de wijn onttrokken is met behulp van een zeer moderne centrifuge techniek. Deze wijn op basis van Merlot leent zich ook uitstekend voor lekkere alcoholvrije cocktails. Perfect geschikt voor dames die zwanger zijn of voor personen die geen alcohol mogen of willen drinken. De smaak is lekker vol en behoorlijk fruitig.

Product specificaties

Kleur Rood
Land Frankrijk
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Inhoud 0.75

Le Petit Chavin

Le Petit Chavin

Het wijndomein Villa Noria® ligt in het hart van de regio Occitanie en behoort toe aan de eigenaren van Pierre Chavin en wordt geteeld met biologische wijnbouwmethoden. Het domaine heeft een sterk milieugericht beleid en ligt tussen de Middellandse Zee en de bergen op basaltische bodems afkomstig van de lavaplaatsingen van oude vulkanen. De vruchtbare bodems bieden ideale omstandigheden voor de wijnbouw dankzij hun rijke biodiversiteit waarin de wijnstokken gedijen. Villa Noria produceert atypische premium AOP-wijnen en IGP Pays d’Oc-wijnen met zijn ‘Grand prestige’-assortiment en individuele cuvées zoals de intense Pinot Noir, de frisse Picpoul de Pinet en de krachtige Languedoc Terroir de Pézenas. De alcoholvrije wijnen van Le petit chavin worden met dezelfde passie en kennis door dit wijndomein gemaakt.

Villa Noria is een jong wijnbedrijf opgericht uit het niets door vier jongeren met een sterke wil en ambitie. Hun voorouders, alle boeren en tuinders, maar in verschillende regio’s van Frankrijk, hun enige erfenis linkt naar liefde voor een zuiver gemaakte wijn.

Klik hier voor de website https://www.pierre-chavin.com

 

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook:

Online Gambling Real Money: Benefits Online gambling real money has many advantages, however, there are also risks. Before you decide to deposit and begin playing,

Meer Informatie »

Kingfun Help!

Sustainability is a driving force in varied industries, together with workplace furnishings design. Many corporations are choosing eco-friendly and sustainable office desks made from recycled

Meer Informatie »