Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Akashi Meisei-whisky

Prijs per fles € 28,95 incl. B.T.W.

Akashi Meisei-whisky

FLES van 500 ml

De White Oak-distilleerderij is een van de oudste Japanse bedrijven die sake produceert en is sinds enkele decennia begonnen aan een reis in de wereld van whisky, mede gezien de groeiende interne en buitenlandse interesse voor dit distillaat. Zoals altijd wordt de productie overdadig behandeld, zowel over grondstoffen als verwijzend naar productie, waar de Schotse techniek al jaren geperfectioneerd is. Deze Akashi Meisei is een van de best verkochte producten in het buitenland, de naam is de vertaling van Celebrity en zeker deze Japanse whisky is een kleine excellentie om te kennen. Het proces is heel eenvoudig en er is aandacht voor detail: de whisky rijpt een paar jaar (meer dan vijf jaar) in Amerikaanse eikenhouten vaten, het is een blended whisky als een combinatie van tarwewhisky en malt whisky, die de ruwheid gladstrijkt met een grote elegantie onmiddellijk merkbaar. White Oak ligt op een van de meest suggestieve plaatsen in Japan, namelijk de prefectuur Hyogo, bekend om zijn geschiktheid voor vissen en de landelijke dimensie van de stad Akashi. Hyogo-vis is bekend in de beste restaurants van Japan, net zoals de zee een positieve invloed heeft op het rijpen van whisky in eikenhouten vaten.

TASTE: Zacht en rond, delicate tonen van granen en geel fruit, en daarna terugkeren naar citrustonen van citroen en sinaasappel, waarbij ook ruimte wordt gelaten voor de sensaties van veroudering, vla, vanille en graankoekjes. Aangenaam kruidige en bevredigende afdronk.

OUDER WORDEN: Hogshead eikenhouten vaten.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook:

“バルカンベガス オンラインカジノ日本

“バルカンベガス オンラインカジノ日本語 【案内終了】バルカンベガスvulkan Vegas 入金不要ボーナスや出金方法など徹底解説 Content ユーロ2024(euro 賭け方ガイド テーブルゲーム “バルカンベガスオンラインカジノ 最大出金制限なし「サタデークエスト」 バルカンベガス(vulkan Vegas)の基本概要 ・バルカンベガスカジノ はリアルマネー ゲームのみを提供していますか? バルカンベガス 運営会社 ベラジョンカジノ バルカンベガス(vulkan Vegas)の入金ボーナスの内容は? Vulkan Vegas カジノにレビューを追加” ウェルカムボーナス

Meer Informatie »