Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

BIO-DEM Lunaria Coste di Moro Montepulciano d’Abruzzo magnum

Prijs per fles (magnum) € 19,50 incl. B.T.W.

Rood | Italië | 1.5 L | 2018 |

Over de wijn

Het is natuurlijk een inkoppertje met een stier op het etiket, maar de Lunaria Coste di Moro Montepulciano is een beestachtig lekkere rode wijn. De dwaze stier op het etiket staat voor ‘La mia furia è autentica forza’: mijn woede is authentieke kracht. Hij heeft zich goed kwaad gemaakt, dat is duidelijk. De geur van zwart fruit met de typische kruidigheid van de Montepulciano druif. Een mooie balans tussen zachte bitters en zuren. Intens en zacht van smaak, zonder al té straffe tannines. Bij Lunaria zijn alle druiven uitsluitend op biodynamische wijze verbouwd en staan er op veel etiketten een dier. Lunaria neemt duurzaamheid en biodynamisch dan ook zeer serieus. Van deze wijn kun je zorgeloos genieten zonder maaltijd, maar een sappig (barbecue) biefstukje met rijke rode wijnsaus zou hem zeker temmen. Net als een rijke plank met gedroogde worst, en ditto hammetjes.

Korte omschrijving

Beestachtig lekkere Montepulciano uit de Abruzzen. Zwart fruit, intens, pittigheidje op het eind en zacht in de afdronk. Demeter gecertificeerd.

Product specificaties

Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Montepulciano
Land Italië
Streek Abruzzen
Appellatie Montepulciano d’Abruzzo
Oogstjaar 2018
Afsluiting Kurk
Smaaktype Krachtig
Inhoud 1.5
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 14

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: