Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Don Papa Rum 70cl

Prijs per fles € 37,95 incl. B.T.W.

Don Papa Rum 70cl is afkomstig uit de Filipijnen en betreft een Single Island rum. Deze rum wordt in kleine batches geproduceerd op basis van suikerriet dat afkomstig is uit eigen land. De rijping vindt plaats op vaten van Amerikaans eiken vaten

Don Papa rum kleurt ambergeel en heeft een lichte, fruitige neus en een zachte, delicate smaak met aroma’s van vanille, honing en gekonfijte vruchten. Na al deze mooie aroma’s sluit de afdronk lang en complex af voor een royale smaakbeleving! Alcohol 40%

Het eiland Negros biedt producenten, door de klimatologische omstandigheden en de grote aanwezigheid van suikerriet, alle mogelijkheden een fantastisch distillaat te vervaardigen. In de Filipijnen is men gek op rum; het land staat in de top wanneer gekeken wordt naar waar deze dranksoort het meest geconsumeerd wordt. De binnenlandse markt is met name rijk aan relatief goedkope expressies, voornamelijk gericht op het maken van mixdrankjes. Met Don Papa heeft het land er een merk bij dat zich juist focust op het puur drinken van de drank. De kwaliteit hiervan is zowel in het binnen- als buitenland opgemerkt; Don Papa rum heeft fans over de gehele wereld.

Het merk heeft een rijke historie die teruggaat tot de laatste jaren van de 19e eeuw. In deze periode was het Filipijnse eiland Negros, dat ontzettend rijk is aan suikerriet, overgenomen door Spanjaarden. Onder leiding van een lokale held, Papa Isio, lukte het de eilandbewoners om de Spanjaarden weg te jagen en verkreeg het eiland zijn onafhankelijkheid terug. Papa Isio is een inspiratiebron geweest voor het uiteindelijk creëren van de rum die de harten van velen heeft gewonnen.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: