OMA’S RECEPT.
Elke Indische familie heeft haar eigen spekkoekrecept. Zo ook onze familie. Oma Pieplenbosch was beroemd om haar spekkoeken, die ze regelmatig in groten getale voor familie en vrienden maakte. Het verhaal gaat, dat ze op een gegeven moment besloot om haar boemboe (kruidenmix) voor spekkoek in de drank van opa te stoppen. Een nieuwe drank was geboren! In de loop der jaren heeft ze het recept volmaakt en haar eigen spekkoek-drank was een feit.
Dutch Delight with an Indonesian twist
SAYAH Spekkoeklikeur is een unieke drank, ze wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in Nederland en bevat typisch Indonesische kruiden die speciaal voor ons uit Indonesië worden gehaald. SAYAH betekent fonetisch ‘IK’ in het behasa Indonesia…. SAYAH verbindt mens en land onder het motto; Mijn leven, mijn herkomst en mijn smaak
Beschrijving
SAYAH Spekkoeklikeur. De originele Indische likeur met de unieke smaak van vers gebakken spekkoek. In een mooie fles van 0,5 liter.
SAYAH wordt ambachtelijk gemaakt volgens geheim familierecept met de authentieke smaak van echte spekkoek en is voor een ieder die gek is op spekkoek, een speciale band heeft met Indonesië (roots en/of favoriete vakantiebestemming) of van de Indische/Indonesische keuken houdt.
Wanneer u SAYAH Spekkoeklikeur drinkt, dan proeft u de zachte smaak van verse spekkoek, gecombineerd met gebrande suiker en de kruidige warme smaak van kaneel, kruidnagel, kardemom met een vleugje nootmuskaat. In de afdronk treft u tonen aan van anijs en echte vanille. SAYAH Spekkoeklikeur heeft een alcohol percentage van 14,9%.
SAYAH kan puur gedronken worden, met ijs of gemixt en is heerlijk na een Aziatische maaltijd. Drink SAYAH Spekkoeklikeur als cocktail. Spekkoeklikeur is heerlijk bij de koffie. Lekker bij een kop vers gezette koffie en een plakje spekkoek.
DE SMAAK
VERS GEBAKKEN SPEKKOEK.
SAYAH wordt ambachtelijk gemaakt volgens geheim familierecept met de authentieke smaak van echte spekkoek en is voor een ieder die gek is op spekkoek, een speciale band heeft met Indonesie (bijv. roots en/of favoriete vakantiebestemming) of van de Indische/Indonesische keuken houdt.
SAYAH Spekkoeklikeur is nu nog lekkerder! Wanneer u SAYAH drinkt, dan proeft u de zachte smaak van verse spekkoek, gecombineerd met gebrande suiker en de kruidige warme smaak van kaneel, kruidnagel, kardemom met een vleugje nootmuskaat. In de afdronk treft u tonen aan van anijs en echte vanille.
SAYAH kan puur gedronken worden, met ijs of gemixt en is heerlijk na een Aziatische maaltijd. Drink SAYAH Spekkoeklikeur als cocktail. Spekkoeklikeur is heerlijk bij de koffie. Lekker bij een kop vers gezette koffie en een plakje spekkoek.
En met SAYAH maakt u ook de lekkerste desserts! Denk aan SAYAH Cheesecake, Sumatraanse brownies of Indische Tiramisu.Award winning
SAYAH ontving op de International Wine and Spirit Competition te Londen de zilveren award voor haar uitzonderlijke smaak.
Op het IWSC werd SAYAH beoordeeld op kleur, smaak, geur en afdronk. Tegenover inzendingen vanuit de hele wereld werd de likeur met het zilver beloond.