Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Filliers Barrel Age Jenevers

Prijs per fles 0y € 19,95 , Prijs per fles 5y € Prijs per fles 8y € Prijzen incl. B.T.W.

Filliers Distillery

Dit oude Vlaamse familiebedrijf uit Bachte-Marie-Leerne stookt al sinds 1880 jenever en anno 2019 staat alweer de 6e generatie aan het roer.

 

Filliers Barrel Aged Genevers line-up

Filliers Barrel Aged Jenevers

Barrel Aged Genevers van Filliers. Een unieke serie jenevers, die het gat tussen gin en whisky perfect opvullen. Deze jenevers hebben allen een geheel eigen smaakprofiel. Variërend van helder en fris voor de 0 jaar oude tot vol en delicaat voor de 21 jaar oude variant. Filliers Barrel Aged Genever 0 YO Young & Pure Deze jonge en pure jenever heeft nooit de binnenzijde van een vat gezien. Hierdoor ontstaat een verfrissende gedistilleerde jenever. Ideaal voor gebruik in cocktails, maar deze 0 YO Young & Pure komt op bijvoorbeeld een proeverij zoals deze avond ook uitstekend tot zijn recht. Filliers Barrel Aged Genever 8 YO De 8 YO bevat tonen van vanille en bloemen. Door het rijpingsproces wordt de smaak van de jeneverbes milder, maar het kruidige bitter is nog altijd aanwezig. Deze jenever is ideaal om te mixen en vormt een perfecte basis voor cocktails. Filliers Barrel Aged Genever 12 YO Deze 12 jaar oude jenever is een waar meesterwerk. Het is een zachte en evenwichtige jenever en kan zowel puur als in een cocktail worden gedronken. De jenever bevat tonen van kaneel, speculaas en specerijen. Het is overigens een aanrader om deze drank eens te combineren met Indonesische spekkoek. Filliers Barrel Aged Genever 17 YO 17 jaar rijping in houten vaten zorgt voor een volwassen jenever met een zijdezachte smaak met tonen van karamel en toffee, terwijl de afdronk een warme gloed van peper geeft. Filliers Barrel Aged Genever 21 YO Deze volle, maar zachte jenever vormde het hoogtepunt van de avond. In de Barrel Aged Genever 21 YO zijn smaken van pure chocolade, sinaasappel-marmelade en walnoten terug te vinden, met op de achtergrond een licht kruidige ondertoon. Een heerlijke afsluiting van een bijzondere proeverij op een mooie en monumentale locatie.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: