Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Aankondiging – WELKOM BIJ BIRD BREWERY

Bird Brewery

WIJ WILLEN IMPACT MAKEN

VISIE OP DUURZAAMHEID

Als snelgroeiende brouwerij geloven wij dat we impact kunnen maken op de biermarkt. Dat doen we natuurlijk met onze bieren, maar willen we ook doen door bewust om te gaan met de natuur. Door de groei is onze CO2 uitstoot en het waterverbruik flink toegenomen. Ter compensatie gaan wij samen met partners jaarlijks bomen planten en drinkwater doneren. Dit jaar planten wij tienduizend bomen en doneren 1,2 miljoen liter drinkwater. Dat maakt impact.

NON  ALK    Non Alc. White IPA (0,3%)

Deze Non Alk (0,3%) is een frisse, dorstlessende White IPA met slechts 0,3% alcohol. De mix van gerst, tarwe en havermouten, flinke dosis hop en een nieuwe gist geven het bier een heerlijke strakke en frisse smaak. Een bier om op elk moment te verschalken!

ZWAAN ZINNIG   Wit (4,5%)

De Zwaanzinnig (4,5%) is een doordrinkbaar Witbier vol tarwemout, fruitige geuren en tropische hoppen. Laag alcoholisch en zeer verfrissend: perfect voor de warme dagen!

FUUT FIEUW    Session IPA (4,6%)

De Fuut Fieuw (4,6%) is een blonde, fruitige Session IPA met witte schuimkraag. Met de neus kan onder meer citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen worden waargenomen. Met zijn lage alcoholgehalte en mooie bitter weet hij je moeiteloos te verleiden.

DATISANDERE KOEKOEK  Saison (5,6%)

De Datisandere Koekoek (5,6%) is een blonde, frisse knaller met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. Ideale dorstlesser voor iedere dag!

RUMOERIGE ROODBORST  American Amber (5,8%)

De Rumoerige Roodborst (5,8%) is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen!

NOG EENDJE  Funky Blond (6%)

De Nog Eendje (6%) is een fruitig blond bier met karameltonen en frisse hoppen. Het eerste zonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog eendje? Nog eendje dan.

VINK HEERLIJK  IPA (6,2%)

De Vink Heerlijk (6,2%) is een licht bittere, fruitige IPA gebrouwen met heel veel roggemout. Het blonde bier heeft een volle body, mooie bitterheid en een geur vol tropisch fruit.

NOGNIETNAAR HUISMUS  American Brown (6,4%)

De Nognietnaar Huismus (6,4%) is een fruitige, licht gebrande American Brown vol karamel-, noten- en koffietonen. Een topper waardoor je beslist nog niet naar huis gaat.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: