Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Italië – Tenuta Rocca di Montemassi Le Focaie Toscane 75 cl

Deze heerlijke smaakvolle wijn kost per fles € 13,50 incl. B.T.W.

Wijn/Spijs combinatie: Carpaccio (van rundvlees), Parmaham, salami en andere worstsoorten, spaghetti bolognese, ravioli, canneloni, lasagne en pizza. Past ook bij rund-, varkens- of kalfsvlees (ook van de grill of barbecue) en Pecorini.

WINE & LIFE : Mooie prijs kwaliteit verhouding. Liefhebbers wijn. Dinerwijn.
Het wijngoed Rocca di Montemassi ligt in de Maremma, een streek in het zuidwesten van Toscane aan de Tyrreense Zee die wel ‘het onbekende Toscane’ wordt genoemd. De grond is veelal van vulkanische samenstelling en vormt een uitstekend terroir voor verschillende druivenrassen waaronder de sangiovese.
Beschrijving
Pijnbomen, olijven, oleanders en kurkeiken markeren het wijngoed Rocca di Montemassi van de familie Zonin. Van het grote domein is zo’n 160 hectare met druivenstokken beplant. Het ligt in de streek Maremma in het zuidwesten van Toscane aan de Tyrreense Zee die wel ‘het onbekende Toscane’ wordt genoemd. De grond is veelal van vulkanische samenstelling en vormt een uitstekende terroir voor verschillende druivenrassen waaronder de sangiovese. De wijn heeft recht op de DOC Maremma Toscana. Wijnmaker en oenoloog werken nauw samen om het karakter van het gebied optimaal tot uiting te brengen in de wijnen, en met succes. Kenmerk is een elegante aardsheid. De druiven komen uit het Roccastrada district. Het gaat hier om een volbloed sangiovese, de druif die ter plaatse morellino wordt genoemd. Fenologisch geheel uitgerijpte druiven worden vergist op roestvrij staal en na de malolactische gisting wordt de jonge wijn gelagerd op foeders van Frans eiken.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: