Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Aanb.-Nieuw-Geschenkverpakking met koelkast magneet van Weesp

Prijzen vanaf € 13,50 incl. B.T.W en incl. 3 WISPE bieren

WEESP – New York, Toyko, Weesp. Het stadje aan de Vecht kan zich vanaf nu meten met de groten der aarde, want: Weesp heeft sinds kort ook een eigen koelkastmagneet. Initiatiefnemer Jamilla Samson: “Weesp voelt als vakantie, dus daar hoort een magneet bij!”

Voor haar modellenwerk reist ze de hele wereld over en overal waar ze komt schaft ze een toeristisch magneetje aan als souvenir. “Ik ben er gek op, ook de ‘lelijke’ magneten vind ik geweldig,” vertelt Jamilla Samson. Haar verwarming thuis hangt er vol mee. “Malaga, Miami, Ibiza. Opeens dacht ik: waarom heeft Weesp er nog geen?”

En dus besloot ze er zelf één te ontwerpen. “Ik heb een bootje gehuurd om de perfecte foto te kunnen maken,” vertelt Jamilla. Al dobberend op het water probeerde ze de Lange Vechtsebrug in beeld te krijgen. “Het bootje ging alle kanten op, dus dat was nog best een uitdaging.”

Samen met een producent ging ze aan de slag met het maken van de mal en het juiste schilderwerk. “En nu is ‘ie af, ik ben echt mega-trots,” vertelt Jamilla. Inmiddels heeft ze zo’n 600 stuks thuis liggen. “Ik ben meteen naar buiten gerend om bij wat boot-toeristen te peilen wat ze ervan vonden, haha.”

Bootjes en water

De reacties waren positief en de eerste bestellingen zijn binnen. ” Sommige mensen bestellen er meteen drie, ook voor hun moeder en zus. Heel leuk om te zien.”

Jamilla woont al haar hele leven in Weesp, maar voor haar voelt het stadje nog altijd als een vakantieplek. “Met het water en de bootjes. Dus voor mij is het plaatje op de magneet typisch Weesp. Hij hangt nu in het midden van mijn verzameling, echt een eyecatcher!”

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: