Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Hollands Nat

Gin, wodka, vermouth, limoncello, jenever, het zijn stoere producten. Kleinschalig geproduceerd, met veel aandacht. Craft Spirits noemen we het.

Hollands Nat is een samenwerking van zeven jonge onafhankelijke Nederlandse drankmerken. Elk met een eigen verhaal en een ander product. Tegelijkertijd hebben ze ook veel met elkaar gemeen. En dus besloten ze de handen ineen te slaan om zich zo samen te knokken naar een plek op het schap, meldt HN: ‘Met de ambitie de wereld te veroveren. Gin, wodka, vermouth, limoncello, jenever, het zijn stoere producten. Kleinschalig geproduceerd, met veel aandacht. Craft Spirits noemen we het. Dit is, net als we eerder ook bij craft beer hebben gezien, aan een enorme opmars bezig. Het publiek waardeert de kwaliteit, maar ook het verhaal dat erbij hoort.

WILLEM WERMOED’S PREMIUM DUTCH VERMOUT

Deze Amsterdamse vermout ontleent zijn naam aan alle 17e eeuwse ontdekkingsreizigers die Willem heten. Voor de Amsterdammers begon de reis echter in de Hortus Botanicus, met een zoektocht naar de beste kruidencombinaties. Samen met houtgerijpte spaanse wijn zorgen 24 specifieke kruiden, zoals pine tops, wilde tijm en wermoed, voor de eerste Nederlandse vermout. Wermoed is het kruid waar de vermout de typische bittere smaak aan ontleent. Drink de vermout met ijs of bijvoorbeeld samen met de V2C Gin, Tonic en een garnering van tijm en sinaasappelschil.
Inhoud: 75cl. / 15% alc. PER FLES SLECHTS: € 27.25

 

V2C – DUTCH DRY GIN

Tijdens de studie in Maastricht raakten 4 mannen bevriend. De ‘place to be’ was de Victor de Stuersstraat 2c. “A place for good gin and great times.” Hier is de liefde voor gin ontstaan die uitgegroeid is tot een kleinschalige distilleerderij in de omgeving van Amsterdam, waar op ambachtelijke wijze zeer hoge kwaliteit gin geproduceerd wordt. 100% natuurlijk, geen toevoegingen of filtering.
Inhoud: 70cl. / 41.5% alc. PER FLES SLECHTS: € 34.95

 

V2C – ORANGE DUTCH DRY GIN

De klassieke V2C Hollandse Gin is o.a. gedistilleerd uit Jeneverbes, koriander, kardemom, citroen, engelwortel, St. Janskruid, sinaasappel, zoethout, laurier.

Aan deze V2C Orange Dutch Dry Gin, is ook de zest van de sinaasappel en wat chilipeper toegevoegd wat zorgt voor een bijzondere smaak.
Inhoud: 50cl. / 41.5% alc.PER FLES SLECHTS: € 28.95

 

KEVER OUDE GENEVER

Kever Genever is handgemaakt en gedistilleerd van natuurlijke ingrediënten. Hun oude genever kenmerkt zich door een aangenaam bittertje, een stevige body met tonen van amandel, gecombineerd met de zachtheid van moutwijn en lichte tonen van de geneverbes.
Inhoud: 50 cl / 35% alc. PER FLES SLECHTS: € 27.95

 

HERMIT DUTCH COASTAL GIN

HErmit Dutch Coastal Gin is een verrassende zachte Nederlandse gin met een frisse citrus smaak en lichte zilte afdronk, gemaakt met Oosterschelder, culinair water. Serveren met Fever-tree mediterranean tonic, grapefruit zest en zeekraal. Hermit Dutch Coastal gin is ook heerlijk rechtstreeks op oesters.
Inhoud: 50cl. / 43% alc.  PER FLES SLECHTS: € 34.95

 

 

The-Stillery First

The Stillery’s First is een Spelt vodka van de Nederlandse ondernemers Pascal Peeters & Robin Karels. Hun avontuur begon enige tijd geleden op de zolderkamer van één van de jongens. De vodka komt voort uit spelt moutwijn wat het product lichte tonen van witte chocolade en marsepein mee geeft. In een wereld waar vodka is in de meeste gevallen wel drie, vier of vijf maal gedistilleerd wordt om een neutrale spirit te creëren maakt The Stillery het verschil. Zonder toevoeging van suiker of andere additieven is The Stillery’s First een zeer toegankelijke en zachte premium
Inhoud: 70cl. / 40% alc  PER FLES SLECHTS: € 37.95

 

OYESTER 44 Dutch Maritime Vodka

Oorsprong De letters YE in OYESTER44 staan voor Yerseke. Deze letters staan op de romp van lokale vissersboten als herkenning. De 44 staat voor het alcohol percentage in de vodka, de leeftijd van Chris toen hij met OYESTER44 begon en de numerieke betekenis. De vodka is van nature glutenvrij.           De OYESTER44 maritieme vodka is ontwikkeld door Chris Liebau uit pure passie voor zijn geboortestreek West-Brabant en voor de Oosterschelde.

Aan de vodka wordt een distillaat van Zeeuwse platte oesters toegevoegd. Verder worden verveine en citroenmelisse, biologische pootaardappels en gefilterd Oosterscheldewater toegevoegd.

De vodka is lichtziltig, fris, vol en romig van smaak. Eigenlijk is OYESTER44 iets heel anders dan de vodka’s zoals we die kennen. Door het gebruik van de kruiden en smaakmakers is het eigenlijk meer een botanical vodka die goed als alternatief kan dienen voor bijvoorbeeld gin. Verder smaakt OYESTER44 ook heel mooi met gerookte vis, sushi, sashimi en met schaal- en schelpdieren.        Inhoud: 50cl. / 44% alc.        PER FLES SLECHTS: € 27.95

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: