Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Chateau Miraval rose 2021 75 cl

Prijs per fles van € 19,95 incl. B.T.W. Ook leverbaar in de1,5 L(magnum) en 3L uitvoering
 Het Château Miraval en het omliggende dorpje Correns zijn het eerste “bio-dorp” in heel Frankrijk.                                Château Miraval is een cuvée van cinsault, grenache, syrah en rolle gemaakt.                                                                                Voor het romige gehalte van de roséwijn van Château Miraval wordt 10% van de wijn in oude houten Een fruitige, qua smaak en concept heel overtuigende roséwijn, waarin creativiteit, schoonheid en voorzichtige elegantie bij elkaar komen.
De wijn was al van topkwaliteit waren voordat Angelina Jolie en Brad Pitt het domein kochten .
En gelukkig hebben zij ook het maken van de fraaie Miraval Rose en Miraval Blanc overgelaten aan de experts.
Château Miraval is de rockster onder de wijngoederen van de Provence. Dat ligt niet alleen aan het imago van vip-wijngoed, waarin de Hollywood-sterren Angelina Jolie en Brad Pitt met hun gezin wonen(woonde).
In de opnamestudio in het huis waren Sting en de Cranberries al te gast.                                                                                      Maar de highlight is het ontstaan van het nummer “The Wall” van Pink Floyd op Château Miraval!
De wijnmakersfamilie Perrin, zelf ster in de internationale wijnindustrie, is hier een belangrijk onderdeel van door haar voortreffelijke wijn.
De wijnmaker Marc Perrin is op het Château Miraval verantwoordelijk voor de wijnen, terwijl de familie Jolie-Pitt voor het nodige aanzien zorgt.
Maar Château Miraval maakt wel zeer goede wijnen: De Roséwijn 2012 kreeg op de legendarische ‘100-beste-wijnen-lijst’ van de WineSpectator!

Het klimaat waarin Château Miraval zich bevindt is mediterraan, de druiven groeien hier op een hoogte van 350 meter op beschermde, aangelegde terrassen.

De dagen zijn warm en zonnig, en de nachten koel, waardoor de druiven veel frisheid en evenwichtigheid hebben. Het terroir wordt beïnvloedt door klei en kalk, die de planten aan de ene kant van water voorzien en aan de andere kant overvloedig water afvoeren en daarmee gezonde, gerijpte druiven laten ontstaan.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: