Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Bier 0.0% – Affligem abdijbier 33 cl

Prijs per fles 33 cl € 1,20 +010

Affligem 0.0%: abdijbier op zijn sterkst, maar dan zonder alcohol

Affligem lanceert met Affligem 0.0% een nieuw alcoholvrij speciaalbier, rijk aan expertise en nog rijker aan smaak. Al bijna duizend jaar lang trachtten de Affligem brouwers steeds de juiste variant te ontwikkelen voor het juiste moment. Zo kan je vandaag al kiezen tussen een Affligem met een hoger of lager alcoholpercentage. De nieuwe alcoholvrije Affligem was dus een logische stap in deze eeuwenoude traditie van innoveren.

Meesterbrouwer Ellen Mertens heeft zich voor de creatie van Affligem 0.0% volledig gebaseerd op het unieke karakter en erfgoed van Affligem. “Onze Affligem 0.0% is niet zomaar een alcoholvrij bier. Dankzij de overlevering van de originele receptuur, kon ik mij baseren op decennialange ervaring, expertise en vooral grootse passie. Het behoud van de authenticiteit en kwaliteit van ons abdijbier was hierbij onze grootste prioriteit. Een echte bierliefhebber zal dus zeker zijn vertrouwde Affligem terugvinden in onze alcoholvrije variant.”

Affligem 0.0% is een lichtblond abdijbier met een typische zachte fruitigheid in combinatie met een subtiele bitterheid. Het biedt een mooie balans van een zacht volmondig abdijbier met een aangename afdronk, net zoals een klassieke Affligem.

Rijke smaak

Steeds meer mensen gaan bewust minder of geen alcohol drinken. 24% van de drankconsumptie zou volgens Europese cijfers reeds no-alcoholconsumptie zijn. Waarom dan wachten tot Tournée Minerale of Dry January om tegenieten van een speciaalbier? Of je nu minder wil drinken of op zoek bent naar een beter gebalanceerd alternatief. Met Affligem 0.0% krijg je het beste van twee werelden. Je zet je goede voornemens in en geniet van de rijke smaak van een authentiek abdijbier.

Rijke geschiedenis zorgt voor rijke smaken

Affligem heeft buiten een rijke smaak ook een rijke geschiedenis. Al bijna 1000 jaar lang worden er bieren van Affligem gebrouwen. Affligem kan zich dan ook met trots één van de oudste bieren van België noemen.

Zelfs tot op de dag van vandaag zorgen de monniken van Affligem ervoor dat de duizendjarige geschiedenis – die begint bij het brouwproces – doorloopt tot het flesje dat je in je hand houdt. Het vakmanschap, de expertise en passie van de brouwers vertaalt zich dan ook in verschillende awards. Zo heeft Affligem bier zo’n 26 awards op zijn naam staan.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: