Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

Baileys Tiramisu. 70 cl

Prijs per fles € 19,95 incl. B.T.W.

Deze Nieuwe Baileys Wil Je Niet Missen!

nieuwe baileys bij fsom magazine

Nieuwe Baileys | De herfst vraagt om heerlijke wandelingen tussen de knisperende oranje blaadjes, om vervolgens bij thuiskomst te genieten van een kop warme chocolademelk met eventueel een lekker scheutje Baileys erin. Lekker een warme deken pakken en plof op de bank. Om de herfst goed af te trappen, heeft Baileys haar nieuwe Limited Edition in het leven geroepen. Namelijk, Baileys Tiramisu. Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn?!

Maar dit drink je toch niet warm? Nou is dat niet helemaal waar. Je kunt Baileys uiteraard on the rocks drinken, je kunt haar verwerken in een heerlijke cocktail of je voegt een beetje toe aan je warme chocolademelk. Ook lekker: Een scheutje in je (irish)koffie of latte. Jammie!

Eens in de zoveel tijd wordt er een nieuwe limited edition variant gelanceerd naast de normale Baileys zoals we haar allemaal wel kennen. Bijvoorbeeld de Strawberry & Cream. Of de Coloda…. Heer-lijk!

Zo kun je de nieuwe Baileys ook drinken!

Even terug naar de Limited Edtion, welke zich ook prima leent voor je koffie en chocolademelk ?Deze heeft een authentieke tiramisu smaak met vers gebrande koffie, gevolgd door cacao, lange vingers, mascarpone en tonen van cake. Roberta Pagnier bekend als televisie chef en haar verschillende kookboeken, deelt met ons een fantastisch recept voor een Martine met Baileys tiramisu. Daar heb je voor nodig:

nieuwe baileys bij fsom magazine door kim michaelis
  • 50ml Baileys Tiramisu
  • 25ml wodka
  • IJblokjes
  • Slagroom
  • Cacaopoeder

Giet de Limited edition Tiramisu en Wodka samen in een cocktailshaker gevuld met ijs. GOED SCHUDDEN! Giet de mix af met een zeef in een glas en garneer met slagroom en cacaopoeder. Cheers!

De Limited Edtion Tiramisu variant is vanaf nu te koop bij de betere slijters, dus wij springen snel op de fiets naar Slijterij Overmars (Want dat is natuurlijk onze favoriete slijterij. :).

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: