Slijterij Overmars

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol
< 25 jaar, laat je legitimatie zien

OPENINGSTIJDEN

Ma: Gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACTINFORMATIE

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

OVERIGE INFORMATIE

BTW-nummer:(btw-id) NL001238781B3 
KvK-nummer: 320 01070
IBAN: NL93ABNA 0484963481

2-delig kist wijn Phebus 2×75 cl

Prijs per 2-delig kist € 19,95 incl. B.T.W.

Phebus wijn uit Mendoza en Patagonia Argentinië

Deze luxe houten kist is een perfect geschenk voor iedere gelegenheid.
In de kist zitten zowel een rode als een witte wijn:

Phebus Torrontes (witte wijn)

Een wijn die perfect in balans is, zo kunnen we deze Torrontes van Phebus het beste omschrijven. Een frisse en lekkere wijn die ons verrast met heerlijke tropische aroma’s. De druiven voor deze Torrontes komen uit de beste wijngebieden in Argentinië, en kunnen dankzij de ideale omstandigheden perfect rijpen. Een perfecte begeleider bij aziatische keuken, pittige gerechten.

Phebus malbec (rode wijn)

Een volle en explosieve wijn van Phebus. De robijnrode wijn heeft een mooie paarse weerschijn. De neus van deze Malbec heeft veel donker fruit waarbij je ook zoethout kunt herkennen De wijn heeft geen houtlagering gehad. De smaak is vol en explosief waarbij kruidigheid en donker fruit zeer herkenbaar zijn. De perfecte begeleider van geroosterd lamsvlees, gegrilde steak, wild en groente risotto.

Phebus

De in Bordeaux geboren Fransman Hervé J. Fabre arriveerde begin jaren 90 in Argentinië, op zoek naar mogelijkheden om te investeren in wijngaarden. Onder de indruk van het potentieel en de kwaliteit van de Malbec druif besloot hij in 1992 tot het bouwen van zijn eerste wijnhuis: Fabre Montmayou. Vanwege de indruk die de Malbec druif bij hem had achtergelaten, werd hij een van de eerste pioniers op het gebied van Argentijnse wijn gemaakt van één druivensoort.

De druiven voor de wijnen die Phebus produceert, komen uit de beste gebieden in Mendoza en Patagonia (Alto Valle de Río Negro). Daar zijn de omstandigheden ideaal voor de malbec en andere druivensoorten. Deze gebieden representeren het beste van het Argentijnse terroir.

Bestellen

Heeft u vragen over specifieke producten of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan nu contact op via het onderstaande contactformulier.

Anderen bekeken ook: