Assortiment

Slijterij Overmars is trots op haar uitgebreide assortiment, vooral onze whisky-, jenever- en ginselectie. Maar ook voor speciale bieren en bijzondere wijnen kunt u bij ons uitstekend terecht!

Bijzondere soorten bier voor de echte liefhebber

Uiteraard hebben wij ook bier. Als slijterij bieden wij u een exclusieve selectie speciale bieren. Zoek u juist speciale bieren uit Nederland? Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende bieren op de markt en bij Slijterij Overmars vindt u een toonaangevende dwarsdoorsnede van het huidige aanbod. Ook voor de liefhebber hebben wij een ruime keuze Speciaal bieren...Lees meer

Voor elk gelegenheid een passende wijn

Met wijn bezig zijn is een beleving. Wijn kopen, proeven en ontdekken welke druiven uw voorkeur genieten is spannend... Wijn beleef je het best door een goed glas te drinken in goed gezelschap. Maar wat een goed glas wijn is, dat is voor iedereen anders. Wij hebben voor elke gelegenheid een mooie wijn voor u. Van een lekkere, strak geprijsde en ongecompliceerde slobberwijn voor bij het avondeten tot aan een prachtige fles rode wijn uit een speciale streek voor een mooie gelegenheid.

Bij Slijterij Overmars kunt u altijd aankloppen voor deskundig advies en bijzondere wijnsoorten.

Gedistilleerd

Binnenlands gedistilleerd

Nederland kent een keur aan heerlijke jenevers en andere sterke dranken. Bij Slijterij Overmars vindt u de meest courante en de wat minder bekende binnenlands gedistilleerde dranken. Heeft u bijvoorbeeld al eens Nederlandse Gin geproefd? Dit is uw kans! En tegen opvallend betaalbare prijzen bovendien.

Buitenlands gedistilleerd

De bijzondere selectie buitenlands gedistilleerd in onze slijterij gaat van de betere whisky’s tot de lekkerste likeuren. Maar wij raden u liever aan om langs te komen. Heeft u een speciaal product dat u wilt bestellen? Neem contact met ons op en wij zoeken voor u uit of uw favoriet te bestellen is.

Wij verkopen o.a. wijnen van onderstaande producenten. Voor assortiment informatie klik op logo.

De Bortoli
Vinovalie

ESPORAOEl CotoMACCARIOJacquart ChampagneMosellandMezzacoronaMontes Chili

.

nix18
< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

< 25 jaar, laat je legitimatie zien


Acceptant

VVV Cadeaukaart

Openingstijden

Ma: Gesloten

Di t/m do: 09:00 – 18:00 uur

Vr: 09:00 – 20:00 uur

Za: 09:00 – 17:00 uur

 

Contactinformatie

Slijterij Overmars
Binnenveer 5
1381 BT Weesp

T | 0294 - 412 137

F I 0294 - 431 993

E I slijterijovermars@chello.nlOverige informatie

BTW-nummer: NL070614945B01

KvK-nummer: 32001070

IBAN NL93ABNA 0484963481